och Dry Martinisås med färskbasilika. Bacon och kantarellfylld grilltomat.
Flamberad peppargravad oxfilé medaljonger
248:- / Portion
med sherry sås och smörslungad brysselkål
Örtmarinerad helstekt fläskfilé
179:- / Portion
med kantarellsås baconlindad grilltomat och lökfrästa haricots vert
Oxfilémedaljonger
259:- / Portion
med skogssvampsås,parmalindad färsk sparris och örtbakade cocktailtomater
Roqfort gratinerat oxmedaljonger
264:- / Portion
med Madeirasås, och gräddkokt portabellosvamp.
Grillat kalventrcote
247:- / Portion
med Calvados sås och honungsrostade rotfrukter.
Helstekt oxfilé ”Provencale”
267:- / Portion
med persiljesmör lökfrästa haricots vert, parmesan grillad tomat
Klassisk Wienersnitzel
197:-/portion
gjord av kalvkotlett med portvinssås, gröna ärter, citron och kapris. Smörbrynt potatis
Vilt
Rådjursfilé
269:- / Portiion
med konjakstuvade kantareller, lingonkokt päron med bjönbärsgelé, och sockerärter
Konjaksmarinerad hjortfilé
277:- / Portiion
med enbärsgräddsås, tomat fylld med kantarellstuvning och grönsaksragou med äppelkaramelliserad sidfläsk
Rådjurs Wallenbergare
169:- / Portion
med potatismos med jordärtskocka gräddsås med konjak och rårörd lingon
Späckad fasanbröst
228:-/Portion
med Calvadosäpple och cidersås. Apelsin bräserad brysselkål
Rådjurssadel
259:-/Portion
med murkelgräddsås, portvinskokt päronhalva med gelé.
Till varje rätt du får välja mellan: potatisgratäng, stekt potatis, råstekt potatis, purjolöks potatis, Hasselbacks potatis, potatismos, potatisduchesse, potatismos med brännvinost potatiskroketter, jordärtkocksmos