Tre rätters meny
Förutom våra fantastiska bufféer har vi även några utsökta 3 rätters menyer att välja bland till era tillställningar.
Minsta antalet av en och samma meny 5 portioner.
Förutom våra fantastiska bufféer har vi även några utsökta 3 rätters menyer att välja bland till era tillställningar.
Minsta antalet av en och samma meny 5 portioner.
Spenat och kantarellfylld fläskytterfilé, potatisgratäng och portvinsås, lökfrästa primörer för säsongen
Whikyspetsad chokladmouse med likörgrädde och färska frukter
alt 1: Vitvinpocherad gösfile med duchesstoppar och räkhollandaise sås, citron, dill och färsk sparris
alt 2: Grillad kalventrecote med kantarellsås, purjolökspotatis, grilltomat
Vaniljpanacotta med mangogelé och färska frukter
alt 1: Pepparstekt majskyckling med honung och apelsinrostade rotfrukter
potatisgratäng och Chardonay sås med färska örter
alt 2: Parmaskinka fylld fläskfilé, råstekt potatis, gratinerade fyllda championhattar Dry Martinisås med färsk basilika
Tiramisu med konjaksmak
Hjortytterfile med murkelsås och Hasselbackspotatis, samt lingonkokta päronhalvor, baconlindad haricot vert
Skogbärsmouse med likörgrädde
Halstrad gösfilé med gräddkokta kantareller och dillpotatismouse och färsk sparris, citron, dill
Vaniljpanacotta Cointreau marinerade jordgubbar
Helstekt oxfilé med potatis och kantarellgratäng och madeirasky sås, baconlindad färsk sparris och ugnsrostade cocktailtomat
Passionsfrukt och mango cheesecake toppad med rårörda hallon
Lime & örtmarinerad majskycklingfilé på en bädd av rostade rotfrukter, purjolökspotatis
Fransk chokladmoussetårta med vanilj crème och körsbärskompott
Grillad kalvytterfilé med baconcrisp toppad potatisgratäng gräddkokt ostronskivling och portvinssås
Dessertost fat med hjortronsylt frukt och tre sorters keks
Helstekt fläskfile med potatisgratäng toppad med västerbottenost rödvissås och spenatfylld grilltomat
Skogbärsmousetårta med limesockrade frukter
Grillad kalventrecôte som serveras på en bädd av honungsrostade rotfrukter och Burgundisås, och fransk potatisgratäng
Vitchokladmouse med skogens röda bär