BABYSHOWER
Det är då vänner och familj träder in och skämmer bort den blivande mamman med en baby shower. Baby showern, denna tradition som vi importerat från USA, låter den blivande mamman få träffa sina nära och kära och ha det lite mysigt tillsammans innan barnet kommer.
Vi hjälper till att sätta samman en meny enligt era önskemål så att ni ska få en så trevlig dag som möjligt!
Här kommer en lista på förslag:
Tårt och kakbuffé
Ett roligt alternativ är om man bjuder på fika-buffé Då bakar vi några enklare tårtor, som kladdkaka med färska bär och grädde, en paj med vaniljsås eller grädde, någon annan tårta eller mjuk kaka,kanske frukter eller fruktsallad och en skål med praliner och några småkakor.
Sallad
En lyxig sallad  och gott bröd är ett härligt alternativ sommartid. Med tillbehör som olika ostar, soltorkade tomater, parmaskinka, kronärtskockshjärtan i olja, oliver t ex, kan en sallad bli hur lyxig som helst.

Buffé
På en buffén kan det mesta vara kallt, vilket är en fördel. De är perfekta och mycket trevliga.Sallad, kallskuret som te x parmaskinka och salami, marinerad kyckling eller kycklingspett, lax, piroger, riktigt gott bröd ett par rejäla ostbitar, ett par kalla såser eller röror som hummus, aubergine röra eller paté…
En buffé är rolig att sätta ihop – och alla gästerna hittar vad de tycker om!
Smörgåstårta
Klassisk, traditionell svensk festmat. Festligt och praktiskt eftersom den är helt färdig i förväg.